Huiselijke hondenopvang.

Terwijl jij aan het werk bent, zit je hond alleen thuis te wachten totdat je weer thuis komt. Waarom zou je hem niet brengen, en na het werk weer ophalen? In die tijd wordt je hond lekker geknuffeld en kan hij spelen met andere honden. Jij kan dan onbezorgd je ding doen en hij zal je zeker dankbaar zijn!

Bovenstaande woorden spreken voor zich: de honden worden hier opgevangen als u bijvoorbeeld moet werken. Wij hebben geen kennels, de honden leven hier lekker in ons midden, dus in de woonkamer. Alle honden krijgen de ruimte en aandacht die ze nodig hebben.

In deze opstelling moeten we natuurlijk wel opletten welke honden we bij elkaar zetten. Daarom vindt er altijd van te voren een intakegesprek plaats, zodat we kunnen inschatten hoe het karakter van de hond is. Daarnaast houden we er ook bewust rekening mee in de dagelijkse praktijk: de honden worden nooit zonder toezicht alleen gelaten (je weet immers nooit wat ze dan van plan zijn). Als wij weg zijn, en ’s nachts, zitten de honden in de bench. Dit dus om ongelukken te voorkomen.

Wil jij graag het allerbeste voor jouw hond in de tijd dat jij er niet kunt zijn voor hem? Vul dan onderstaand formulier in. Contact opnemen mag natuurlijk ook!