Al van kleins af aan heb ik een grote passie voor honden. Het begon allemaal toen wij een puppy kregen, ik was toen een jaar of 10. Deze hond bleek niet de makkelijkste hond te zijn en terwijl ik mee mocht naar de hondenschool werd mijn interesse gewekt.

Na mijn HAVO ben ik de opleiding paraveterinair gaan volgen. Dit was erg leuk en leerzaam, maar ik kwam er al snel achter dat dit niet mijn vak was. Ik vond het wel geweldig om het hondenlichaam van binnen en buiten te leren kennen, maar zag mijzelf nog niet bij een dierenartsenpraktijk werken. Ik heb deze opleiding in 2016 met succes afgerond.

Ik ben na deze opleiding met de Hondenuitlaatservice en Hondenopvang begonnen onder de naam ’S-Pets’. Ik heb toen de Hondenuitlaatservice module gevolgd aan de Martin Gaus Academie. Daarnaast heb ik bij verschillende hondenscholen kennis opgedaan over het gedrag van honden. Naarmate de jaren vorderden kreeg ik steeds meer mee van de, onbedoelde en onbewuste, onwetendheid van mensen ten opzichte van honden. Ik wil hier graag verandering in brengen. Ik wil graag mensen kunnen leren hoe ze met hun hond om kunnen gaan, vanuit wederzijds respect en vertrouwen. Dus ben ik de opleiding kynologisch instructeur gaan volgen bij Dogvision. Deze opleiding heb ik in januari 2019 met succes afgerond.

Mijn naam is Serena Bennink en samen met mijn man en onze dochter en zoon wonen we in Neede. Wij hebben twee honden die ons gezin compleet maken: Do en Kyra.

Do is een Roemeense kruising (geboren februari 2014). Ze is super gesocialiseerd, tolerant, braaf, rustig en waaks. Mocht het nodig zijn zal ik haar zeker inzetten ter ondersteuning van de lessen.

Kyra is een Mechelse Herder (geboren december 2018). Zij is bij ons gekomen toen ze 4 maand oud was met gedragsproblemen. Direct de eerste paar maand heeft ze heel veel progressie gemaakt in haar gedrag. Met heel veel geduld en aandacht hebben we haar getraind en is ze nu een hele prettige huishond.