Je hebt een pup in huis, wat nu?! Je moet elkaar leren kennen. Je wilt dat je hondje zo snel mogelijk alle basiscommando’s leert. Maar hoe pak je dit nu aan? Dat leer je in deze cursus!

Het is raadzaam om de eerste paar dagen de tijd te nemen om aan elkaar te wennen. Je puppy is net bij zijn mama weg, dat kan traumatisch zijn. Jij bent dan diegene die er wél is. Houd dit goed in je achterhoofd. Daarnaast moet jij natuurlijk ook wennen aan de pup, ineens een huisgenoot erbij is niet niks! Als je een paar dagen aan elkaar hebt kunnen wennen kun je beginnen met de puppycursus.

Tijdens de eerste les nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. We doen een voorstelronde en de trainer vertelt wat over theoretische aspecten zoals socialisatie en hoe we met de hondjes gaan trainen. Tussendoor doen we een paar praktijkoefeningen.

In les 2 t/m 10 leer je allerlei oefeningen zoals de zit, af, nee en hier komen. Maar ook gaan we veel praktische onderwerpen behandelen zoals het vervoeren van je hond in de auto of  het spelen met andere honden. In één van de lessen gaan we een boswandeling maken.

Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat mee naar huis. Je hoeft geen examen af te leggen, maar wel voldoende vooruitgang hebben geboekt in het trainen met je hondje om het certificaat in ontvangst te kunnen nemen.

Aantal lessen: 10 verdeeld over 10 weken.

Duur lessen: 60 minuten

Kosten: € 100

Groepsgrootte: maximaal 5 puppy’s

Geschikt voor: hondjes van 8 tot ongeveer 20 weken oud

Heb je vragen? Neem dan contact op!