Je hebt een pup in huis, wat nu?! Je moet elkaar leren kennen. Je wilt dat je hondje zo snel mogelijk alle basiscommando’s leert. Maar hoe pak je dit nu aan? Dat leer je in deze cursus!

Het is raadzaam om de eerste paar dagen de tijd te nemen om aan elkaar te wennen. Je puppy is net bij zijn mama weg, dat kan een behoorlijke impact hebben op de pup. Jij bent dan diegene die er wél is. Daarnaast moet jij natuurlijk ook wennen aan de pup, ineens een huisgenoot erbij is niet niks! Als je een paar dagen aan elkaar hebt kunnen wennen kun je beginnen met de puppycursus.

Tijdens de eerste les nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we kennis en vertelt de trainer wat je kan verwachten tijdens de cursus. Ook hebben we aandacht voor de methode die we gaan gebruiken en is er ruimte om de eerste vragen te stellen.

In de overige lessen leer je allerlei oefeningen zoals de zit, af, nee en hier komen. Maar ook gaan we veel praktische onderwerpen behandelen zoals het vervoeren van je hond in de auto of  het spelen met andere honden.

Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat mee naar huis. Je hoeft geen examen af te leggen, maar wel voldoende vooruitgang hebben geboekt in het trainen met je hondje om het certificaat in ontvangst te kunnen nemen.

Zit bij de prijs in begrepen: minimaal 2 keer een kop koffie/thee met wat lekkers. Één funles (agility). Één privéles. 10% korting op een 10 strippenkaart voor het funuurtje (agility).

De cursus bestaat in totaal uit 10 lessen.

Start: elke 2 á 3 weken een nieuwe groep!

Duur lessen: 60 minuten (m.u.v. de privéles)

Groepsgrootte: maximaal 5 puppy’s

Geschikt voor: hondjes van 8 tot ongeveer 25 weken oud

Kosten: € 130

Heb je vragen? Neem dan contact op!